Benzersiz hizmet anlayışı ve fark yaratan gastronomi deneyimleriyle Raffles İstanbul, Mayıs’ta şef Doğa Çitçi ile Gaziantep mutfağının eşsiz lezzetlerini İstanbul’a getiriyor. Sadece…
Gastronomi
-
-
Güllaç her zaman keyifle tüketilebilen geleneksel lezzetlerdendir, yine de Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olmasıyla akıllarda yer etmiştir. Hafifliği ile beğeni kazanan, özellikle sıcak…
-
Türk Hava Yolları (THY) Japonya Ofisi, 2024’te 100. yılını kutlayan Türk-Japon diplomatik ilişkileri dolayısıyla gastronomi etkinliği düzenledi. Tokyo’daki Haneda Havalimanı’nda bir restoranda…
-
“Yeşil Ramazan” girişimi, BM Çevre Programı ve Winnow iş birliğiyle UNEP Değişim Reçetesi (Recipe of Change) kapsamında altı büyük otelde gıda israfının…
-
Barry Callebaut Türkiye, Eskişehir fabrikasına yaptığı yeni yatırımlar ile “Chocovic” markasının ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Bitter ve sütlü çikolata ürün yelpazesini…
-
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Turizm Geliştirme ve Eğitim Vakfı (TUGEV), Mili Eğitim Bakanlığı ve Metro Türkiye iş birliğiyle Gastronometro’da düzenlenen Turizm Meslek…
-
Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 4 asırdır faaliyet gösteren ve geçen yıl restore edilen Tahıl Hanı ‘ndaki lokantacılar, odun ateşinde kavurma ve güveç pişirip…
-
Gastronomi Turizm Derneği (GTD), yeni yılın ilk buluşmasını “2024’e Merhaba” başlığı altında gerçekleştirdi. 26 Ocak akşamı Beylerbeyi’ndeki Sezen Hanım Yalısı’nda düzenlenen etkinlik…
-
Elexus Şeflerinin ustalığıyla hazırlanan, damak çatlatan lezzetlerle dolu muazzam bir yılbaşı sofrasına ne dersiniz! Kişniş soslu somon dilimlerinden, nar dressingli Iceberg salatasına,…
-
Şehrin zengin kültürel mirasını, sofistike ve çağdaş dokunuşlarla harmanlayan Sanasaryan Han, a Luxury Collection Hotel, İstanbul’un şefi ödüllü Alper Adiller oldu. Başarılarla…