Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Piramitlerde porno iddiası Mısır’ı karıştırdı

Rus porno film oyuncusunun Mısır’daki piramitlerde ve başka turistik mekânlarında

Rus porno film oyuncusunun Mısır’daki piramitlerde ve başka turistik mekânlarında açık saçık görüntüler çekmesi, ülkede “kutsal yerlerde porno mu çekiliyor” tartışması başlattı.Mısır, binlerce yıllık piramitlerde çekilen porno filmini ve olası yaptırımları tartışıyor.

Hürriyet’te yer alan habere göre filmin yapımcılığını üstlenen şirket tarafından 10 dakikalık bölümü internette yayınlanan videoda, kısa bir kot şort ve askılı sarı bir bluz giydiği görülen Aurita isimli porno film oyuncusu, Giza Piramitlerini ziyaret ediyor.
Video boyunca sık sık “Mısır’da görecek hiçbir şey olmadığından” yakınan Aurita, zaman zaman çevresinde onlarca turist ve seyyar satıcı bulunmasına rağmen göğüslerini açarak kameralara gösteriyor.
Aurita’nın “Mısırlı satıcıların kendisini kazıklamaya çalışmasından” da şikâyet ettiği video, ‘Aurita’nın, kimliği bilinmeyen bir erkekle cinsel ilişkiye girdiği görüntülerle son buluyor.

tourmag

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Mısır’ın Tarihi Eserlerden Sorumlu Devlet Bakanı Memduh el-Damadi yaptığı açıklamada, “Yabancı bir turistin Giza Piramitlerinde yasadışı bir biçimde cinsel içerikli görüntüler kaydettiğini” doğruladı ve konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını açıkladı.