Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geleceği kodlayanlar ATF Start-Up Adası’nda!

Uluslararası Antalya Turizm Fuarı (ATF25 Türkiye) yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın

Uluslararası Antalya Turizm Fuarı (ATF25 Türkiye) yalnızca Türkiye’nin değil, dünyanın da önde gelen girişimcilik ve teknoloji geliştirme merkezlerinden biri olan İTÜ ARI Teknokent ve Antalya OSB Teknopark ile önemli bir iş birliğine imza attı. Turizm sektöründeki dijital ve yeşil dönüşümü desteklemeyi amaçlayan bu stratejik iş birliği, Start-Up Zone & Demoday organizasyonu ile girişimcilik ve inovasyon odağında turizm sektörünün geleceğini şekillendirmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Antalya OSB Teknopark öncülüğünde Antalya’da imzalanan üçlü protokol kapsamında, teknoloji odaklı start-up’ların turizm sektörüyle buluşturulması ve sektöre yenilikçi katkılar sunması amaçlanıyor. Bu iş birliği sayesinde girişimciler, ATF25 Türkiye çatısı altında ulusal ve uluslararası yatırımcılarla buluşma, “ATF Start-Up Adası” adı altında ücretsiz stant alanı, sahne sunumları ve B2B görüşmeler gibi önemli fırsatlara erişebilecek.

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

● Ağustos 2025: Çağrı açılışı ve girişim duyuruları
● Eylül 2025: Ön eleme ve detaylı değerlendirme
● Ekim 2025: Jüri finali ve stant yerleşimi
● 23 Ekim 2025: Demoday – Yatırımcı ve mentör sunumları
● 22-23-24 Ekim 2025: ATF25 Türkiye’de sergileme ve B2B görüşmeler

tourmag-atf-antalya-turizm-fuari

Yeni Nesil Turizm Projelerine Destek

İş birliği ile; dijital turizm çözümleri, sürdürülebilirlik teknolojileri, misafir deneyimi platformları ve
seyahat veri analitiği gibi alanlarda çalışan girişimlerin desteklenmesi ve bu alanda ölçeklenebilir bir
büyüme ortamının oluşturulması amaçlanıyor. Taraflar, bu sürecin Türkiye’deki yatırım ekosistemine
yeni oyuncular kazandıracağına ve turizm sektörünün teknoloji adaptasyonunu hızlandıracağına
inanıyor.

tourmag

“Yenilikçi Projeleri Desteklemeye Devam Ediyoruz”

ATF Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, iş birliği hakkında şu açıklamalarda bulundu: “2019 yılında ‘Turizm memleket meselesidir’ anlayışıyla başladığımız ATF yolculuğumuz, her geçen yıl gelişerek Türkiye turizminin kalbi haline geldi. Bu süreçte ülkemize fikir, bilgi ve iş temelinde uluslararası bir paylaşım merkezi kazandırdık. ATF25 itibarıyla, sektörümüzün heyecanına ortak olacak start-up projelerini de destekleyerek katma değer yaratmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle katkı sunabilecek herkesi ATF’nin yenilikçi vizyonuna ve heyecanına davet ediyorum.”

ATF25 Türkiye, Türk turizmine katkı ve katma değer yaratan herkesin buluştuğu bir buluşma merkezi olmaya ve Türk hizmet etmeye devam ediyor.