Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müslümanlar Estonya’da Diyanet İftarı’nda buluştu

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca, Türk Diyanet Vakfı’nın katkılarıyla Türkiye

İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı boyunca, Türk Diyanet Vakfı’nın katkılarıyla Türkiye dışında pek çok ülkede iftar sofraları kuruluyor. Bu sofralardan biri de önceki akşam Estonya’da kuruldu. Başkent Tallinn’de kurulan sofraya 130 kişi katıldı.

GÜLLÜOĞLU MUTFAĞINDA HAZIRLADI…

Tallinn’de bulunan Türk mescidinde gerçekleşen iftarın yemekleri, Faruk Güllüoğlu’nun Estonya Şubesi’nde hazırlandı. Daha önce Karabükspor’un aşçısı olarak çalışan Serkan Yener’in hazırladığı yemekler, konuklar tarafından çok beğenildi.

tourmag-estonya-iftar-5
ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA DA DEVAM EDECEK…

Bu yıl üçüncü defa hazırlanan iftar buluşmasının artık geleneksel hale geldiğini ve önümüzdeki yıllarda da süreceğini dile getiren mescidin imamı Murat Sözener; “Hoş bir birliktelik oluyor. Dostlukları tazeliyor, bilgilerimizi güncelliyoruz” dedi.

tourmag-estonya-iftar-3
Yemeğin sonunda Faruk Güllüoğlu tarafından hazirlanan 4 tepsi baklava, katılımcılara ikram edildi…

tourmag-estonya-iftar-6