Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eriş Gıda, Gastronomi Turizmi Derneği ve TTYGD heyetini ağırladı

Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ile Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri

Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ile Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TTYGD), Ar-Ge ve Ür-Ge çalışmalarıyla dünya gıda piyasasının dikkatini çeken Eriş Gıda’nın konuğu oldu. Aynı zamanda Gastronomi Turizmi Derneği üyesi olan firma, dernek yönetim kurulu üyelerini büyük bir misafirperverlik ve başarılı, genç bir ekip desteğiyle ağırladı.

Çorlu’da bulunan fabrika merkezine yapılan ziyarette Eriş Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Abdullah Eriş, ülkemizde en hızlı büyüyen gıda kategorilerinden biri olan ve adını dünyaya duyuran Türkiye’nin ilk yerli noodle markası Nudo’nun hikayesini katılımcılarla paylaşırken, Eriş lezzetini farklı coğrafyalara da tanıtmak adına yürüttükleri çalışmalarda kararlı olduklarının altını çizdi.

“Hamurumuzda bilim var, inOvasyon var”

“Çocuklarımızın yiyemeyeceği hiçbir ürünü üretmeyeceğiz” mottosu ile yola çıktıklarını vurgulayan Abdullah Eriş; “Hamurumuzda bilim var, inovasyon var” diyerek, Türkiye’nin ilk ve tek noodle Ar-Ge merkezi ile doktora, lisans ve yüksek lisans eğitimine sahip, her biri birbirinden başarılı 22 kişilik, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca onaylanan ilk ve tek Ar-Ge merkezinin Eriş’e ait olduğunu hatırlattı. Basın temsilcilerinin de yer aldığı ziyarette, davetlilere her biri sağlıklı, katıksız ve fonksiyonel olarak sunulan noodle ürünleri ikram edildi. Koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici ve MSG gibi lezzet artırıcılar içermeyen, vitamin destekli, probiyotikli noodlelar, davetliler tarafından beğeni topladı.

tourmag-eris-gida-ttygd

“GIDA SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMAK BİR VİCDAN İŞİ”

Ziyaret esnasında katılımcılara seslenen Eriş Gıda Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Ömer Temel ise hedeflerinin “pazar lideri” pozisyonuna yükselmek olduğunu ifade etti. Gıda sektöründe çalışmanın bir vicdan işi olduğunu vurgulayan Temel, tüm çalışanlarıyla kendi sofralarına girmeyen hiçbir ürünü tüketiciye de sunmamak prensibiyle yol almaya kararlı olduklarını söyledi.

“Tüm derdimiz çevreye, doğaya ve geleceğimize sahip çıkabilmek”

Eriş Gıda Arge ve Kalite Direktörü Hakan Başdoğan da “Toplumsal sağlığı tehdit eden unsurları, yasal olsa dahi Eriş Gıda olarak kullanmayı reddettik . Başarımızın sırrında bu prensip yatıyor. Tüm derdimiz çevreye, doğaya ve geleceğimize sahip çıkabilmek” şeklinde konuştu. Doğal maden suyunu kullanarak kalitesi yüksek bir noodle ürettiklerini hatırlatan Başdoğan; Sürdürülebilir Gıda İnovasyon Ödülü’nü almış bir firma olarak hedeflerini her geçen gün büyüttüklerini belirtti.

BÜYÜME GRAFİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Konukseverliklerinden dolayı Dr. Abdullah Eriş’e teşekkürlerini sunan Gastronomi Turizmi Derneği (GTD) ve Türkiye Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği Başkanı (TTYGD) Gürkan Boztepe, 23 ülkeye yapılan noodle ihracatının altına adını büyük harflerle yazdıran Eriş Gıda’nın büyüme grafiğine dikkat çekerek, Türkiye’nin adını dünyaya duyuran firmanın sağlık, hijyen ve kaliteden asla ödün vermeden ve bilimsel çalışmalara büyük imzalar atarak ilerliyor oluşunu gururla izlediklerini aktarıp. Dr. Abdullah Erişe’e misafirperverliklerinden dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.