2019 yılında ticaretin kalbi Anfaş fuarında atacak

Yazar Oktay Emlik

ANFAŞ – Antalya Fuarcılık İşletme ve Yatırım A.Ş. olarak; Türkiye’nin alanında en kapsamlı organizasyonu olan ANFAŞ 30.Hotel Equipment – Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı ve 26.Food Product -Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı’nı 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında sektörün talebi doğrultusunda eş zamanlı açmaya hazırlanıyor.

Her yıl sektörün tüm paydaşlarını, yurt içi ve yurt dışından profesyonel ziyaretçileriyle bir araya getiren fuarlarımız; sektördeki en iyi uygulamaları ve son yenilikleri birarada görmenizi sağlıyor.

Tek bir çatı altında işletmenize ait tüm ihtiyaçlarınızı fuara özel fiyatlarla sağlayabileceğiniz organizasyonda endüstriyel mutfak ve çamaşırhane ekipmanlarından mobilya ve tekstil ürünlerine, dekorasyondan banyo iklimlendirme sistemlerine, buklet ve peyzaj malzemelerinden havuz, spa ve sauna ekipmanlarına, gıda ve içecek sektörüne ait ihtiyaçlarınıza A’dan Z’ye sektörün tüm enstrümanlarına aynı anda ulaşabilir sizde bu avantajlardan yararlanabilirsiniz.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER