Yeni lezzetler keşfetmeyi sevenlere!

Yazar Kadir Toprakkaya

Mutfak ve yemek sanatına bambaşka bir boyut getiren Rudolf, cesur yemeklerin başrolde olduğu bir akşam yemeği menüsü ile yine fark yaratıyor. Her ögüne tat ve duygu katmayı amaçlayan Rudolf daha az malzeme ile daha çok lezzet vurgusu yaptığı menüsüyle dikkat çekiyor.

Fransız, Hollanda, Alman, İngiliz, Türk, Endonezya, Thai ve Cajun mutfakları konusunda büyük deneyimlere sahip olan ve birçok ödül ve madalya ile taçlandırılan dünyaca ünlü şef Rudolf Van Nunen’in hazırladığı menüsünde; sıcak başlangıçlar, salatalar, çorbalar, makarnalar, balık ve et çeşitleri, tatlı ve peynir seçenekleri farklı damak zevklerine hitap ediyor.KOL_9898

Sonbahara tat katan sunumlar…

Rudolf’un sonbahar menüsünde; İskenderun Karidesli İçel Patlıcan Sufle, Fethiye “Tangala” Ilık Keçi Peyniri, Kömür Izgarasında Deniz Tarağı ve Kavrulmuş Kinoa Salatası, Manchego Peynirli Hindiba Salatası, Baharatlı Velute Çorba, Burrata ile “Jiro Ono” Balıkçı Çorbası, “Alaaddin” Çikolota Konsome, Deniz Tarağı “Risotto”, “Garganelli” Milano, Porcini Mushroom “Ravioli”, Ege Olta Levreği, Çay Ceketinde Olta Lagos’u, Ağır Ateşte Pişmiş Mersin Balığı “Ru-Ra, Ördek Bacağı “Confit” “Pave”, Madagaskar Yeşil Tane Biber Ceketinde Ege Dana Bonfile, “Grand Pot-Au-Feu” “Rudolf”, “Orange Bitter” ile Marine Edilmiş Ananas “Carpaccio”, “Rudolf” %74 Çikolatalı Cheese Cake , Elma Senfonisi, Van Gogh gibi çok özel lezzetler yer alıyor.

Rudolf’un Dokunuşu ile Tadım Menüsü’nde ise; Sote Edilmiş Deniz Tarağı “Victoria”, “Alaaddin” Yasemin Çayı “Consommé”, Dişi Ördek Göğsü “So Good”, Galata Kulesi gibi enfes tatlar lezzet kaşiflerini bekliyor.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER