Toro Latin Gastro Bar’da Happy Hour zamanı

Yazar Cenay Toprakkaya

Dünyaca ünlü ödüllü şef Richard Sandoval’ın Latin Amerika’daki lezzetleri yorumladığı ikonik restoranı Toro Latin Gastro Bar’da artık her çarşamba Happy Hour zamanı! Enfes Latin kokteyllerinin eşlik ettiği Toro lezzetleri, her çarşamba saat 17.00-19.00 arasında misafirleriyle buluşuyor.

Richard Sandoval’ın konsept restoranı Toro Latin Gastro Bar, Japonca’daki ton balığı ve İspanyolca’daki boğa sözcüklerinden yaratılmış bir kelime oyunundan adını alıyor. Misafirler, 11 Kasım itibariyle her çarşamba gerçekleştirilecek Happy Hour’da menüsünde tütsülenmiş kılıç balığından ızgara ahtapota, alevlenmiş somon roll’dan çıtır karidese pek çok lezzeti sunan Toro Latin Gastro Bar’da imza kokteylleri ve yerli içecekleri yüzde 50 indirimli fiyatla deneyimleme fırsatı yakalıyor. Şık dekorasyonu ve lezzetli menüsü ile şehre yepyeni bir hava getiren Toro Latin Gastro Bar, özel karışımlar ile misafirlerini birbirinden eşsiz egzotik kokteylleri deneyimlemeye davet ediyor.

Toro Latin Gastro Bar
RICHARD SANDOVAL HAKKINDA

Mexico City’de büyüyen Richard Sandoval, mutfağa duyduğu tutkuyla Culinary Institute of America’dan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından “Savann” ve “Savann Est” adlı modern Fransız restoranlarıyla New York halkının dikkatini çekmeyi başardı. Ancak kısa bir süre sonra ilk aşkına, yani çocukluğundaki yemeklere dönerek 1997’de, New York’ta amiral gemisi haline gelen modern Meksika restoranı Maya’yı açtı. Geçtiğimiz 18 yıl içinde Sandoval’ın şeflik ve restoran sahipliği kariyerinde mutfak danışmanlığı, yemek kitabı yazarlığı ve marka elçiliği deneyimleri oldu. Lider bir uluslararası restoran grubu olan RS Hospitality, şu anda 45’ten fazla restoranı ve 15 farklı konseptiyle Arizona, Kaliforniya, Colorado, Florida, Georgia, Teksas, New York, Virginia ve Washington, D.C.’nin yanı sıra Dubai, Abu Dabi, Meksika, Kosta Rika, Tokyo, Katar ve Sırbistan’da hizmet veriyor.

Toro Latin Gastro Bar
YENİ VE BEKLENMEDİK KONSEPTLER

Portföyündeki geniş restoran çeşitliliğiyle Şef Sandoval, özgün Latin malzemelerini uluslararası lezzetler ve yaratıcı tekniklerle birleştirerek, hem yeni ve beklenmedik konseptler hem de Meksika, Latin Asya, Peru ve Latin Amerika gibi modern ve denizle iç içe mutfaklar yaratıyor. Sandoval, Amerikan Havayolları’nın birinci sınıf kabini ve dünyanın önde gelen pek çok restoranı için menüler geliştirdi. Şef Sandoval’ın aldığı ödüller arasında Mexico National Toque d’Oro, Bon Appetit Restaurateur of the Year (Yılın Restoran Sahibi), Cordon d’Or Restaurateur of the Year (Yılın Restoran Sahibi), James Beard Outstanding Restaurateur (Öne Çıkan Restoran Sahibi) Yarı Finalistliği ve dünya genelindeki restoranları için aldığı çeşitli başka ödüller yer alıyor.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER