Kelebek Mutfak, Cumhuriyetin 100. yılını Atatürk’ün sevdiği yemeklerle kutladı

Yazar Kadir Toprakkaya

Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biri olan Kelebek Mutfak, Cumhuriyet’in 100. yılını anlamlı bir etkinlikle kutladı. Masterchef Batuhan liderliğindeki Kelebek Mutfak ekibi, Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemekleri pişirdi.

MasterChef Batuhan

Kelebek Mutfak’ın Nişantaşı mağazasında gerçekleşen etkinliğe, basın mensupları ve sosyal medyanın fenomen isimleri katıldı. Buluşmada bir konuşma yapan Kelebek Mutfak Marka ve Satış Direktörü Gaye Elçin; “Bildiğiniz gibi Kelebek, 1935 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün imzasıyla ilk uçak kanatlarını üretmek üzere kurulmuş bir firma. Bugün Kelebek Mutfak olarak, Cumhuriyet’in 100. yılında sizleri Atatürk’ün sevdiği yemekler konseptiyle burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Kelebek Mutfak

MASTERCHEF BATUHAN, ATATÜRK’ÜN SEVDİĞİ YEMEKLERİ PİŞİRDİ

Masterchef Batuhan Bayır ise yemek sunumu öncesi yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Bugün Cumhuriyetimizin 100. yılı münasebetiyle Kelebek Mutfak ile beraber Atamızın sevdiği yemekleri, kendi dokunuşlarımızla ile sunmaya çalıştık. Başlangıçta enginarlı kuşkonmaz salatası, ara sıcakta ıspanaklı börek, alinazik ve tatlı olarak da güzel bir şekilde kavrulmuş irmik helvası olacak.” Masterchef Batuhan, konuklara afiyet olsun diyerek ekibiyle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan özel menüyü sundu.

Kelebek Mutfak
Kelebek Mutfak, Cumhuriyet’in 100. yılını büyük bir coşku ile kutladığımız bu özel yılda, özel bir etkinliğe imza attı. Batuhan Şef liderliğindeki Kelebek Mutfak ekibi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan özel bir menü hazırladı.
tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER