Şanlıurfa’nın İlk Uluslararası Beş Yıldızlı Oteli DoubleTree by Hilton’a Yeni Genel Müdür

Yazar Elif Türkoğlu

Fatih Günkent Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa Genel Müdürü olarak atandı.

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa Genel Müdürlüğü’ne Fatih Günkent getirildi. Geçtiğimiz aylarda açılan otel ekibine liderlik eden Günkent, yeni görevinde 19 yıllık turizm deneyimi ve hizmet kalitesi alanlarındaki bilgi birikimi ile katkı sağlamaya devam ediyor.

Şanlıurfa, Türkiye 5 Eylül 2023 – Geçtiğimiz aylarda kapılarını açan Şanlıurfa’nın ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’da üst düzey bir atama gerçekleşti. Yeni görevinden önce Mersin HiltonSA’da Operasyon Direktörü olarak görev yapan Fatih Günkent, DoubleTree by Hilton Şanlıurfa’ya Genel Müdür olarak atandı.

Adnan Menderes Üniversitesi’nde Turizm Yönetimi ve Otel İşletmeciliği / Konaklama üzerine lisans eğitimini tamamlayan Günkent, Cambridge Üniversitesi’ne bağlı Girton Collage’de eğitimine devam etti. 2004 yılında Hilton ailesine katılan Günkent, 2008 yılından bu yana Hilton Istanbul Bosphorus, DoubleTree by Hilton Malatya, Adana HiltonSA, Mersin HiltonSA’da önemli pozisyonlarda görev alarak markaya ait yeni açılan ve mevcut otellerde önemli roller üstlendi.

Fatih Günkent “Şanlıurfa’da açılan şehrin ilk uluslararası beş yıldızlı oteli DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, sadece bu ilde değil, tüm Güneydoğu Anadolu bölgemizin turizmine değerli katkıda bulunacak ülke adına çok değerli bir projemizdir. Şehrin turist hacmini artırmaya da vesile olan otelimiz, modern toplantı salonları ile de önemli toplantı ve etkinliklere ev sahipliği yaparak iş dünyasını Şanlıurfa’da ağırlıyor,” dedi.

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa:

DoubleTree by Hilton Şanlıurfa, 17’si süit 190 misafir odası, BigChefs Restaurantı, Starbucks köşesi, toplamda 1150 kişi kapasiteli toplantı ve etkinlik alanları ve 1600 m2’lik Spa Soul ile Şanlıurfa’nın ilk uluslararası 5 yıldızlı oteli. Vimsa Grup yatırımıyla Şanlıurfa’nın yeni yaşam merkezlerinden Esentepe’de konumlanan otel, Balıklıgöl ve tarihi Şanlıurfa’ya 6 km, Göbeklitepe’ye 19 km, Şanlıurfa GAP Havalimanı’na ise 35 km uzaklıkta bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Hotels Hakkında

DoubleTree by Hilton, 51 ülke ve bölgede 150.000’den fazla odaya sahip 660 otelden oluşan ve hızla büyüyen küresel bir portföydür. DoubleTree by Hilton, 50 yılı aşkın bir süredir, konuklarını özel DoubleTree çikolatalı kurabiye ile karşılamaktan yerel halka hizmet vermeye kadar dünyanın dört bir yanındaki iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için bir konfor sembolü olmaya devam ediyor. DoubleTree by Hilton, benzersiz yiyecek ve içecek deneyimleri, son teknoloji fitness olanakları ve toplantı ve etkinlik alanları dahil olmak üzere çağdaş konaklama ve olanaklar sunmaktadır. Doubletree.com adresinden veya sektör lideri Hilton Honors app uygulaması aracılığıyla rezervasyon yaparak DoubleTree by Hilton’da olumlu bir konaklama deneyimi yaşayın. Doğrudan tercih edilen Hilton kanalları üzerinden rezervasyon yapan Hilton Honors üyeleri, anında avantajlara erişebilir. doubletree.com adresinden DoubleTree by Hilton hakkında daha fazla bilgi edinin ve markayı Facebook, Twitter ve  Instagram’da takip edin.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER