Kilyos’a Babylon açılıyor

Yazar Haber Merkezi

İstanbul’un prestijli müzik kulübü Babylon’un yeni mekanı 15 Mayıs’ta plajıyla ünlü Kilyos koyunda açılıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenecek Babylon Soundgarden Festival de 23 Mayıs Cumartesi günü Babylon Kilyos’ta yapılacak.

Müzik ve şehir kültürünün önemli temsilcilerinden Babylon, yeni mekanını Kilyos’ta açıyor. İstanbul ’un Karadeniz kıyısındaki koylarından birinde yer alan Babylon Kilyos, 15 Mayıs’tan itibaren şehrin yoğun havasından kaçıp doğal bir koyda temiz havanın, denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlere kapılarını açacak.
Geniş plajı, dingin koyu, tüm yıl boyunca brunch’tan akşam yemeğine hizmet verecek restoranı, bisiklet ile trekking parkuru, organik tarlası ve şehre sunduğu alternatif konser alanıyla Babylon Kilyos, İstanbul’un doğa ile birleşen eğlence, dinlenme ve müzik merkezi olacak.

Babylon ruhuna uygun şekilde kaliteli müziğin yer alacağı Babylon Kilyos’ta yaz boyunca konser, festival ve outdoor aktiviteler de gerçekleştirilecek. Babylon Kilyos’un ilk büyük buluşması, Babylon Soundgarden Festival ile gerçekleşecek. Bu yıl beşincisi düzenlenen Babylon Soundgarden, tüm güne yayılacak alternatif etkinlik ve konserleriyle 23 Mayıs Cumartesi günü Babylon Kilyos’ta yapılacak. Festivalin biletleri çok yakında Biletix ve Babylon gişesinden satın alınabilecek.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER