Kadir Toprakkaya

Paskalya Bayramı coşkuyla kutlanıyor

Paskalya Bayramı coşkuyla kutlanıyor
Yazı boyunu düşür Yazı boyunu yükselt Font boyutu Yazdır

Hristiyanlık aleminin en büyük ve en önemli bayramı olarak kabul edilen Paskalya Bayramı, büyük bir coşkuyla kutlanıyor. Doğu ve Batı kiliseleri arasında farklılıklar olmakla beraber, Paskalya dönemi yaklaşık olarak Mart sonundan Nisan sonuna kadar olan dönemi kapsıyor. Her sene sabit bir tarihte gerçekleşmeyen ve dünya kiliselerinin çoğunda pazar günü kutlanan Paskalya Günü ise Kıyam Yortusu, Diriliş Pazarı ya da Diriliş Günü olarak da adlandırılıyor.

HRİSTİYANLIKTAKİ EN ESKİ VE EN ÖNEMLİ BAYRAM

İsa’nın çarmıha gerildikten sonraki üçüncü günde dirilişinin kutlandığı bayram için aylar öncesinden hazırlıklar yapılıyor. TOURMAG Turizm Dergisi editörlerinden Kemal Aşan, bir başka haber çalışması için gittiği İspanya’da Paskalya Günü kutlamalarına katıldı ve birbirinden ilginç görüntüler aktardı. Aşan’ın TOURMAG Turizm Dergisi adına yaptığı İspanya ziyaretinin ayrıntılarını, internet haber portalımız www.tourmag.com.tr sayfalarından takip edebileceksiniz.

TOURMAG Turizm Dergisi Editörü Kemal Aşan’a, İspanya’da yaşayan kızı Dilşan Aşan Munoz ve damadı Pau Munoz rehberlik etti…
Paskalya
Aşan ailesi, daha sonra “Çalcot” adı verilen ve daha çok İspanya’nın Katalan bölgesinde tüketilen soğan kebabını test etti…
Paskalya
Blanca Munoz, Dilşan Aşan Munoz, Pau Munoz, Kemal Aşan, Dilşan Aşan, Conxa Munoz ve Visent Munoz…

Paskalya
Paskalya
Paskalya

Bir Cevap Yazın

sonomed

dream hill

vakıf taşdelen su