”GT Hijyen Belgesi” olan restoranları tercih edin
Ülkemizde Gastronomi Turizmi konusunda faaliyet gösteren ,TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TURSAB ile entegre çalışan Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe,…
Ülkemizde Gastronomi Turizmi konusunda faaliyet gösteren ,TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TURSAB ile entegre çalışan Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Gürkan Boztepe,…
Dünyanın en büyük bal üreticisi Çin’de yaşanan salgın sebebiyle bu sene üretimin düşebileceğini belirten sektörün deneyimli isimlerinden Etabal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet…
Türkiye’nin en ünlü mutfak şefleri, Diyarbakır’da bulunan ve Roma İmparatorluğu’nun sınır garnizonu olarak kullanılan Zerzevan Kalesi’ni ziyaret etti. Aralarında sanatçı Günseli Kato…
İstanbul’un yanı başında yeni bir destinasyon alanı olarak dikkat çeken Trakya bölgesinin sahip olduğu gastronomi ve turizm potansiyeli; Turizm, Restoran Yatırımcıları ve…
Michelin Yıldızlı Alman şef Michael Riemenschneider, Türkiye’deki ilk restoranı “Spektr by MR”yle gastronomiye yeni bir anlayış kazandırıyor. Kariyeri boyunca Steigenberger Hotel ve…
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB), Milli Eğitim Bakanlığı ve Metro Türkiye bünyesinde yer alan Gastronometro işbirliğiyle düzenlenen Turizm Meslek Liseleri Arası Aşçılık Yarışması,…
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 16-17 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Kayseri Gastronomi Turizmi Çalıştayı, kentin gastronomi turizminde yükselen bir destinasyon olması adına hayata…
TOURMAG Turizm Dergisi yazarı Saffet Emre Tonguç, “Gastrotalks” programının ilk konuğu oldu. Gastronomi Turizmi Derneği tarafından düzenlenen etkinlik, geçtiğimiz hafta Hilton Bosphorus…
Ege’nin gurmesi olarak önceleri İzmir’de, ardından İstanbul’da önemli bir marka haline gelen “Maria’nın Bahçesi”, şimdi de Akdeniz’in turizm başkenti Antalya’da hizmete girdi.…