Hilton Dalaman Sarıgerme’de Türk Gecesi

Yazar Kadir Toprakkaya

Bazı özel yabancı konuklar için vazgeçilmez konumda olan Hilton Dalaman Sarıgerme Oteli, sezonun ilk kafilelerini de karşılamaya başladı. Geçtiğimiz gece harika bir Cuba Show ile sezona çok iyi hazırlandığı izlenimi yaratan otel yönetimi, bu defa “Türk Gecesi” düzenledi.

Otelin yıldızlı executive şeflerinden Cengiz Çetin yönetiminde geleneksel Türk mutfağından eşsiz örnekler sergilenirken, akşam yemeği konuklara çiğ köfte ve Gaziantep yöresinin çorbası Lebeni ikramıyla başladı. Daha sonra döner, Adana ve Urfa kebap çeşitleriyle devam eden gecede keşkek, sebzeli pilav, Ankara tava, nohut, bamya gibi seçenekler de yer aldı. Tabi 40’a yakın tatlı çeşitleri arasında künefe, şöbiyet ve kadayıf, kimsesin hayır diyemediği lezzetler arasındaydı.

ÖZEL SHOWLAR KONUKLARI BEKLİYOR

Otel yönetiminden yapılan açıklamada; “Yabancı konuklarımıza geleneksel Türk mutfağından en iyi örneklerin sunulacağı Türk Gecesi, haftada en az bir kez olmak üzere devam edecek. Ayrıca özel showlar da planlanmaktadır” mesajı verildi.

Türk Gecesi

Akşam yemeği için restauranta gelen konuklara çiğ köfte ve Lebeni çorbasından oluşan karşılamayı, Kahraman Canyıldırım ve soslardan sorumlu şef Turgut Keskin yaptı…

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER