Günaydın Bodrum, yeni konseptini hayata geçiriyor

Yazar Kadir Toprakkaya

Günaydın, iki yıldır hizmet verdiği Bodrum şubesinde, yeni bir konsepti hayata geçiriyor. Temmuz ayı itibarıyla Bodrum Günaydın restoranı gece 12’den sabah 5’e kadar misafirlerine özel bir menü ile hizmet verecek.

Günaydın kurucu ortaklarından Cüneyt Asan, ilk defa Bodrum Günaydın’da uygulanacak olan bu konsept ile damak tadına önem veren misafirlerine çorba, dürüm çeşitlerinin yanı sıra sucuk ekmek ve künefe gibi lezzetleri bir arada sunacaklarını belirtiyor.

1

Başta İstanbul olmak üzere Ankara, Antalya, Samsun ve Bakü de toplam 43 şubesi ve 2 bine yakın çalışanı ile hizmet veren Günaydın, Yalıkavak Palmarina’da bulunan şubesi ile yaz boyunca et severlerin buluşma noktası oluyor. Köfte, döner, burger ve dürüm başta olmak üzere birçok et, tavuk ve kebap çeşitlerinin de yer aldığı menüsü, farklı damak tatlarına yönelik birçok alternatifi bir arada sunan Günaydın 2015 yazında yeni konsepti ile dikkat çekiyor.

Asan, yeni konsept ile ilgili olarak “Günaydın olarak 43 şubemizde, misafirlerimizi ağırlıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur. Misafirlerimizin memnuniyeti artırmak için aralıksız çalışıyor, yeni konsept ve hizmetleri hayata geçiriyoruz. Bunun ilk adımı Bodrum’da uygulamaya başladığımız gece konsepti. Temmuz ayı itibari ile gece 12’den sabah 5’e kadar restoranımızda çorba, dürüm çeşitleri, sucuk ekmek ve künefeden oluşan özel menümüz yer alacak. Özellikle paça çorbamızın yaza damga vuracağına eminiz. Bunun dışında her dönem yoğun ilgi gören çöp şiş, tavuk şiş, Adana ve Urfa dürümlerimizi de bu menüye ekledik. Kısacası Günaydın’ın bu yaz da Bodrum’un gözde lezzet durağı olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

3

Asan, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Günaydın’ı dünya markası yapmak istediklerini belirtti. Asan “Türk kültürü ve Türk yemekleri tüm dünya ülkeleri tarafından büyük beğeni topluyor. Yurtdışından Türkiye’ye gelip, bizim restoranlarımıza uğrayan herkes kendi ülkesine de markamızı götürmek istiyor. Bu yüzden artık yurtdışında daha yaygın hizmet vermemizin vakti geldi. Bu konuda gerekli altyapı hazırlıkları üzerinde çalışıyoruz.. Bundan sonra hedefimiz Avrupa ve Ortadoğu. Artık dünya markası olmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Marifet pişirmek değil, en iyi eti seçebilmekten geçiyor”

Türkiye’nin besicilik anlamında önemli bir noktada olduğunu belirten Cüneyt Asan “Et tesisimizde özenle işlediğimiz etler ile güven verdik. Oluşan güvenin geri dönüşü bizi fazlasıyla memnun etti. Kendi alanımızda sahip olduğumuz tecrübe sayesinde en iyi etin hangi koşullarda elde edileceğini, hangi koşullarda keserek, dinlendirerek ve pişirerek daha lezzetli olacağını iyi biliyoruz. Dolayısıyla misafirlerimiz bize geldiklerinde bir sürprizle karşılaşmıyorlar ve alışık oldukları Günaydın kalitesini buluyorlar. Ayrıca tatil için gelen pek çok misafirimiz menümüzde bulunan etlerden satın alıp, lezzetimizi evlerine de taşıyabiliyor. Özellikle son dönemde ailesiyle ya da sevdikleriyle başbaşa vakit geçirmek isteyen pek çok kişi restoranımızdan et satın alabiliyorlar” açıklamasında bulundu.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER