Grand Hyatt Istanbul’dan bayramlık tatlar!

Yazar Kadir Toprakkaya

Grand Hyatt Istanbul, Kurban Bayramı tatilinde özel zamanlar geçirmek isteyenler için farklı seçenekler sunuyor.

Grand Hyatt Istanbul, İtalyan Şefi Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı konseptiyle misafirlerine yeni ve farklı bir lezzet deneyimi yaşatmayı hedefliyor. Bayram süresince şefin özel sunumuyla iç pilav ile zenginleştirilmiş ve zeytinyağında hafif ateşte pişirilmiş kuzu kolu ise ana yemek olarak misafirlere sunuluyor.

1441886943_IMG_2183

Otelin diğer mekanlarından Mezzanine Lounge&Bar’da Kurban Bayramı tatilinde, özel pastalara çay ve kahve menüsü eşlik ediyor. Otelin havuz başı kafe ve barı ‘Gazebo’ ise, sıcak Eylül günlerine denk gelen Kurban Bayramı’nda menüsündeki hafif yemeklerle gününüze keyif katmayı amaçlıyor.

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER