Haber Merkezi

Gastromasa ile gastronomi dünyası İstanbul’da buluşuyor

Gastromasa ile gastronomi dünyası İstanbul’da buluşuyor
Yazı boyunu düşür Yazı boyunu yükselt Font boyutu Yazdır

Sözen Organizasyon tarafından düzenlenen, turizm ve gastronomi alanında 21 sivil toplum kuruluşu tarafından desteklenen 2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi 2016 Konferansı; yemek ve kültür arasındaki ilişkiyi araştırmak, gastronominin Türkiye’de gelişimini sağlamak ve Türk mutfak kültürünü dünyaya tanıtmak amacıyla İstanbul CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

“Hikaye” temasıyla 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek konferans, şeflerin ve sektör profesyonellerin yanı sıra çok sayıda yatırımcıyı da ağırlayacak. Konferansın konuşmacıları arasında Albert Adria, Andoni Luis Aduriz, Antonio Carluccio, Elena Arzak, Josean Alija, Mason Florence, Regis Marcon ve Andre Lima De Luca yer alıyor. Organizasyon sorumlusu Gökmen Sözen, konferans ile ilgili şunları ifade etti:

Gastromasa

2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı’nın konuşmacıları arasında Albert Adria, Andoni Luis Aduriz, Antonio Carluccio, Elena Arzak, Josean Alija, Mason Florence, Regis Marcon ve Andre Lima De Luca yer alıyor…

ÜNLÜ ŞEFLER VE YATIRIMCILAR BİR ARAYA GELECEK…

“2. Uluslararası Gastromasa Gastronomi Konferansı, ünlü şefleri ve yatırımcıları ağırlayacak. Konferansa geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi olmasını bekliyoruz. Konferansa turizm ve gastronomi alanında faaliyet gösteren 21 sivil toplum kuruluşu destek veriyor. Gastronomi konusunda çalışan, araştırmalar yapan ve ilgi duyan herkesi konferansa davet ediyoruz.”

ÇEŞİTLİ ATÖLYE VE ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK…

Dünyaca ünlü şef ve yatırımcıları, 10 Aralık’taki konferansta başarı hikayelerini anlatacak. Etkinlik süresince çeşitli atölyeler de gerçekleşecek. Konferansa Türkiye Otelciler Birliği, Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği, Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu, İstanbul Lokantacılar Odası, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği, Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Servis ve İkram Ekipmanları Sanayicileri ve İşadamları Derneği, Türk Mutfağı Derneği, Chaine des Rotisseurs, Türk Kahvesi Kültürü Ve Araştırmaları Derneği, Türkiye Aşçılar Federasyonu, Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu, Aşçılar Derneği, İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği, İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği, Yemek Sanayicileri Dernekleri Federasyonu, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği, Avrasya Aşçılar Derneği, İstanbul Aşçılar Derneği ve Mengen Aşçılık Okulu Mezunları Derneği gibi dernekler destek veriyor.

Bir Cevap Yazın