Kadir Toprakkaya

Elite World Otelleri’nde ‘taze otlar şöleni’

Elite World Otelleri’nde ‘taze otlar şöleni’
Yazı boyunu düşür Yazı boyunu yükselt Font boyutu Yazdır

Elite World Otelleri, Taksim’deki Elite World İstanbul Hotel’de yer alan The Brassarie Restoran’da, Florya’daki Elite World Business Otel’de yer alan L’oliva Restoran’da, Van’daki Elite World Van Otel’de yer alan Tepe Ocakbaşı Restoran’da, Taze Otlarla Lezzet Şöleni etkinliğiyle taze otlarla hazırlanan yemekleri misafirlerine sunuyor.

1442315051_Ispanakli_Portakalli_Enginar_Dolmasi

Etkinlik boyunca menüde, taze otlarla baharatlandırılmış sebze çorbası, portakallı, cevizli ve nar taneli taze ıspanak salatası, taze sarımsak soslu sızma zeytinyağında deniz börülcesi, kişnişli ve taze mantarlı sebze güveci, ızgara balkabaklı, pancarlı, mozzarella üzerinde karides trio, limonlu zerde gibi lezzetler yer alıyor olacak.

Bir Cevap Yazın

tasdelen

noyadecor