Çınaraltı Mangalbaşı Restaurant Adana Şubesi açıldı

Yazar Haber Merkezi

İstanbul Anadolu Yakası’nın en niş mekânlarından biri olarak mangal severlerin uğrak noktası haline gelen ve turistler tarafından da yoğun ilgi gören Çınaraltı Mangalbaşı Bostancı; Ataşehir, Ataköy ve Mersin şubelerinden sonra Adana şubesini de mangal severlerin hizmetine açtı. Yakında Ankara ve İzmir şubelerini de hizmete açmayı planlayan Çınaraltı Mangalbaşı Restaurant, fındık kabuğu ateşiyle hazırladığı masa üstü mangal konseptiyle dikkat çekiyor.

Adana şubesinde Çukurova ve Torosların en özel etlerini Adanalılar ile buluşturan Çınaraltı; kırmızı et, tavuk, köfte, sucuk ve sakatat seçenekleriyle misafirlerine 40’tan fazla tercih sunuyor. Alinazikten kaya koruğuna, kırmızı biber turşusundan pazı kavurmasına ve ara sıcaklardan mevsim salatalarına kadar 50’ye yakın meze çeşidiyle yemekte sürprizlerden çok kontrolü elinde tutmayı sevenler için hizmet veren mekân, Adana’nın en işlek noktasında, Süleyman Demirel Bulvarı’nda yer alıyor. Mekanda servis edilen künefe ise, şaşırtan tatlardan biri olarak gurme listelerinde yerini alan özel lezzetler arasında.

Çınaraltı Mangalbaşı Restaurant Adana Şubesi

Süleyman Demirel Bulvarı TRT Yanı Çukurova – Adana

Rezervasyon Tel: (0322) 234 62 34 – (0505) 002 54 52 – www.cinaraltimangalbasi.com

Çınaraltı Mangalbaşı Restaurant Adana

Yerli ve yabancı alkollü ve alkolsüz içeceklere de menüsünde yer veren Çınaraltı Mangalbaşı, konfor ve servis kalitesiyle dikkat çekiyor…

tourmag turizm dergisi

İLGİLİ HABERLER